Naši lidé: Vladimír Vedral - senior účetní I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Naši lidé: Vladimír Vedral - senior účetní

Aktualizováno: 24. 7. 2023


1. Jak jste se dostal k tomuto oboru?


Již na gymplu jsem měl základy ekonomie, která mě bavila oproti ostatním předmětům nejvíce společně s právem, takže jsem se rozhodoval mezi těmito možnostmi. Skončil jsem na VŠE, kde to rozhodování bylo relativně lehké, jelikož jsem nechtěl na obecné finance ani přesnější daně, takže zbylo z možných oborů účetnictví.


2. Co Vás táhne kupředu?


Kupředu mě táhne rozvíjení mých zkušeností a odbornosti, kdy rád pozoruji to, jak se v některých ohledech v práci zlepšuji apod.


3. V CEGu pracujete už dlouhá léta. Kdybyste porovnal sebe, když jste nastoupil a teď. Jak by to vypadalo?


Trochu to souvisí s tou minulou otázkou, určitě na sobě pozoruji velký posun, co se znalostí týče. Už to nejsou jen základy, jako to bývaly dříve a více věcí dokážu řešit samostatněji případně s menší konzultací.


4. Co máte nejraději na práci v CEGu?


Právě ten osobitý přístup, který umožní zmíněný růst, je skvělý. Zároveň samozřejmě nechybí přátelské a příjemné prostředí v kanceláři. Nechybí ani pestrost práce, jelikož každý klient je odlišný a potřebuje jiný přístup atd.


Přidejte se k našemu týmu odborníků a skvělých lidí, kteří si kladou za cíl se stále vzdělávat a dbát na svůj osobní rozvoj. Investujte do sebe a získejte práci, která není jen o číslech!


10. 03. 2022

bottom of page