Naši lidé: Jana Bhagat - senior účetní I CEG
top of page

Naši lidé: Jana Bhagat - senior účetní

Aktualizováno: 24. 7. 2023


1. Jaký pocit jste si odnesla, když jste vyhrála Skokana CEG?


Krásný pocit. Po pravdě jsem to vůbec nečekala, nastoupila jsem v únoru, a tak nějak jsem myslela na jiné kolegyně, kterým jsem to i přála. Takže mám další dobrý motiv o to se stále zlepšovat ve své práci.




2. Co je v této práci vaším hnacím motorem?


Celkově mým hnacím motorem je dobře odvedená práce, spokojeni klienti a hlavně vedoucí. Což mě také žene dál se vzdělávat a získávat neustále nové zkušenosti. Dobrý kolektiv, který jsem ve firmě našla, mi vždy dodá sílu a energii.


3. Jak vlastně vypadala vaše cesta k práci účetní?


Byla velice rychlá! Přišla jsem za Aničkou – pí Pelikánovou na kávu a zeptat se, jestli momentálně nepotřebují někoho na brigádu. Byla jsem zrovna na rodičovské dovolené. Shodou okolností jsem zjistila, že jim chybí mzdová účetní a bylo dohodnuto.


4. Je něco, co oceňujete na práci v CEG?


V momentální situaci, kdy mám menší děti, si cením hlavně flexibilní pracovní doby. Vím, že svoji práci si musím udělat a čas si proto uspořádám dle svých možností. Další plus pro mě je – malá firma, přátelské prostředí, super kolegové a vedení.


5. Jakých vlastností si nejvíce ceníte u našich klientů?


Nejvíce si cením dochvilnosti, většina klientů zasílá podklady včas, takže si dle toho mohu zorganizovat a naplánovat pracovní týden. Dalším plusem je také komunikace, spolupráce a „lidský přístup“.


Přidejte se k našemu týmu odborníků a skvělých lidí, kteří si kladou za cíl se stále vzdělávat a dbát na svůj osobní rozvoj. Staňte se pány svého času a získejte práci, která není jen o číslech!


07. 03. 2022

bottom of page