Šárka Pelikánová mentorkou podnikatelů I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Šárka Pelikánová mentorkou začínajících podnikatelů

Aktualizováno: 24. 7. 2023

Mentoring je prostor pro všechny, kteří mají zájem pracovat na svém profesním

a osobnostním rozvoji. Je skvělým způsobem předání zkušeností a znalostí. Postava mentora - „učitele“ – pomáhá menteemu – „žákovi“ - nalézt správný směr nebo řešení. Stejně tak může mentee inspirovat svého mentora. Provětrejte svoje znalosti angličtiny a přečtěte si článek, který popisuje spolupráci mezi Šárkou a Dariou. Příjemné čtení!




Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek .


O autorce:

Ing. Šárka Pelikánová

Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.

Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků nejen v médiích a v televizi. Vede naše oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG, a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou také pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Jsme tým odborníků, kteří Vám pomáhají s vedením účetnictví, daňovým poradenstvím, zpracováním mezd, personalistiky a se spoustou dalších záležitostí, které se týkají Vašeho podnikání. Podívejte se na další informace a služby, které pro podnikatele, firmy i neziskovky poskytujeme.


27. 04. 2021



bottom of page