Daňový balíček 2024. Jaké výzvy nás čekají? I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast SníDANĚ s Šárkou: Daňový balíček 2024. Jaké výzvy nás čekají?

Jaké změny nás čekají v DPH a co bychom jako obchodníci měli udělat, abychom se na ně adaptovali? Do jaké skupiny je nakonec zařazeno tiché víno, a do které sportovní aktivity? A jak se změní daně z příjmů a zaměstnanecké benefity? V aktuální epizodě podcastu SníDANĚ s Šárkou se zabýváme velkými tématy současnosti a podíváme se zblízka i na některé záludné detaily.



V nejnovější epizodě podcastu si povídáme s daňovým poradcem Tomášem Navrátilem o tom, jaké změny byly schváleny v rámci daňového balíčku pro rok 2024. Pro koho budou změny výhodné a kdo by měl zpozornět?


Podcast si můžete poslechnout zde:




Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová


Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků v médiích. Vede oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu, a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Vést účetnictví je pro firmy a řadu podnikatelů zákonná povinnost. Pro náš tým odborníků je to ovšem každodenní práce a zároveň koníček. Jsme připraveni pomoci i Vám, ať už jste OSVČ, nebo máte svou společnost a zaměstnance. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci vedení účetnictví svým klientům poskytujeme.


Jaké otázky zazněly?

  1. Co obsahuje daňový balíček 2024?

  2. Jak se změní daně příští rok?

  3. Jaké budou sazby DPH v roce 2024?

  4. Jak se změní daň z příjmů?

  5. Jak se změní DPPO a DPFO?

  6. V jaké sazbě bude tiché víno?

  7. Jaké je DPH na sportovní aktivity?

  8. Daní se benefity pro zaměstnance?


6. 12. 2023

bottom of page