Naši lidé: Kristýna Božeková - senior účetní I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Naši lidé: Kristýna Božeková - senior účetní

Aktualizováno: 25. 7. 2023


1. Co Vás přivedlo k této práci - finanční účetní?

Na účetnictví mě baví, že to není pořád dokola stejná práce. Každý klient je jedinečný a dělá něco jiného. Díky tomu je má práce s čísly rozmanitá, stále se můžu učit novým věcem, přijímat nové výzvy a dále se profesně vzdělávat.


2. Čeho si nejvíce vážíte na spolupráci s našimi klienty?

Každý náš klient je originál a dělá něco jiného. Každý si musí najít tu správnou cestu, jak ke klientovi, tak ke své práci. Dle mého je důležitá vzájemná komunikace a správná orientace v dokladech klienta. Pokud se spolupráce nastaví správně již na samém začátku, jsou všichni spokojení.


3. Proč pracujete právě v CEG?

Protože CEG je nejlepší. Každý může pracovat, jak chce. Můžeme si rozvrhnout svou práci podle svého tak, abychom dodržovali stanovené termíny. Není zde žádná rivalita, všichni spolu spolupracujeme, táhneme za jeden provaz a nikdy se nenudíme (jak v kolektivu, tak při práci). Velmi oceňuji pravidelná školení a skvělý kolektiv. Jsme prostě rodina, jsme jedny ruce a jedno tělo, vše děláme společně.


Jsme tým skutečných odborníků v oblasti účetnictví, daní a mezd. Neustále se vzděláváme ve svém oboru a pořádáme školení pro širokou veřejnost. Chcete se přidat k našemu týmu? Podívejte se, jaké pracovní pozice máme aktuálně vypsané, a přidejte se k nám.


Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek!


20. 05. 2020

bottom of page