První kroky v CEG: Pohled naší nové kolegyně Kačky I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast SníDANĚ s Šárkou: První kroky v CEG: Pohled naší nejnovější kolegyně Kačky

Aktualizováno: 17. 7. 2023

V dnešní epizodě našeho podcastu srdečně vítáme Kačku Heckelovou, naši nejnovější kolegyni, která je součástí týmu CEG teprve krátce, necelý měsíc. Společně se zaměříme na prvotní zkušenosti v CEG, včetně zaškolování, začleňování do týmu a předávání práce nováčkovi. Připojte se k nám a sdílejte tyto okamžiky s Kačkou!


V této epizodě podcastu se podíváme na úplné začátky v CEG očima naší firemně nejmladší kolegyně Kačky Heckelové, která nám po 16 dnech popisuje své zkušenosti se zaškolováním, začleňováním do týmu a předáváním práce. Kačka nám prozradí, zda dostává dostatečnou podporu od svých kolegů, jak ji oslovil rozvojový program s Magdou, angličtina a průběžné interní a externí školení. Navíc se dozvíte, jak probíhá zkušební den a jak se Kačka cítí v novém prostředí. Přidejte se k nám a zjistěte, co můžete očekávat jako nováček v CEG!


Podcast si můžete poslechnout zde:




Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová


Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků nejen v médiích a v televizi. Vede naše oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou také pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Vést účetnictví, je pro firmy a řadu podnikatelů zákonná povinnost. Pro náš tým odborníků je to ovšem každodenní práce a zároveň koníček. Jsme připraveni pomoci i Vám, ať už jste OSVČ nebo máte svou společnost a zaměstnance. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci vedení účetnictví našim klientům poskytujeme.


Jaké otázky zazněly?


  1. Proč jste se začala věnovat zrovna účetnictví? Co Vás na něm baví?

  2. Co Vás zaujalo natolik, že jste se rozhodla pracovat a rozvíjet se dál v CEG?

  3. Na co si vzpomínáte z pohovoru a zkušebního dne? Bylo něco, co vás třeba až šokovalo?

  4. Jaký byl váš první den v CEG?

  5. Jste s námi teprve 14 dní, ale máte pocit, že se v CEG rozvíjíte?

  6. Co se chcete v tomto roce naučit? Máte nějaký konkrétní cíl?

26. 04. 2023


bottom of page