top of page
Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast SníDANĚ s Šárkou: Reality od A do Z: strategie, trendy a tipy pro úspěch

Jak se může maminka samoživitelka proměnit v úspěšnou realitní investorku a uznávanou lektorku? Přesně to vám odhalí náš dnešní host, Zuzana Šlemarová. Poslechněte si její fascinující příběh a získejte cenné rady a tipy, které vám pomohou v realitním investování – ať už jste úplní začátečníci nebo ostřílení investoři. Tato epizoda SníDANĚ s Šárkou je nabitá praktickými informacemi a inspirací, kterou si rozhodně nechcete nechat ujít!



Podcast si můžete poslechnout zde:




Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová


Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků v médiích. Vede oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu, a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Vést účetnictví je pro firmy a řadu podnikatelů zákonná povinnost. Pro náš tým odborníků je to ovšem každodenní práce a zároveň koníček. Jsme připraveni pomoci i Vám, ať už jste OSVČ, nebo máte svou společnost a zaměstnance. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci vedení účetnictví svým klientům poskytujeme.


Jaké otázky zazněly?


  1. Jak začít investovat? Jak investovat do realit?

  2. Jako realitní investorka- co vnímáš za největší legislativní překážku v rámci investování do nemovitostí v ČR?

  3. Kde a kdy se zrodil nápad rozjet Realitní shaker?

  4. Co je Realitní shaker?

  5. S jakými otázkami se na tebe a kolegy z Realitního shakeru vaši klienti nejčastěji obrací? S čím by si měl realitní investor nechat raději poradit?

  6. Z hlediska daní u investic do nemovitostí - pracují investoři se správnými informacemi? S čím v daních nejvíce bojují?

  7. Komu bys doporučila investování do nemovitostí? Dá se začít naprosto bez jakýchkoliv prostředků?

  8. Jaké jsou tvé další plány v rámci investic do nemovitostí? Jakou strategii bys teď realitním investorům doporučila?


3. 7. 2024

Comments


bottom of page