Podcast SníDANĚ s Šárkou: U kávy s CEGáky I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast SníDANĚ s Šárkou: U kávy s CEGáky

Aktualizováno: 17. 7. 2023

Do dnešní epizody přijali pozvání senior účetní Veronica Cusnir a Ondřej Bajusz. Nad šálkem kávy jsme se rozpovídali o práci u nás v CEG. Jaké historky se nám vryly do paměti? Pojďme s námi posnídat.



Poznejte další část naší pracovní rodiny. Jaký byl pohovor? Co utkvělo v paměti? Na co se těší do práce? Jaký je typický den v CEG? Co je vlastně každodenní náplň práce? Jakou roli hraje daňový poradce? Je home office častá praxe? Kolik prostoru mají CEGáci k rozvoji? Ať už emočním, o účetních a daňových novinkách nebo v jazycích? Posnídejte s námi! Historek k pobavení bude mnoho!


Podcast si můžete poslechnout zde:







Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová


Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků nejen v médiích a v televizi. Vede naše oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou také pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Vést účetnictví, je pro firmy a řadu podnikatelů zákonná povinnost. Pro náš tým odborníků je to ovšem každodenní práce a zároveň koníček. Jsme připraveni pomoci i Vám, ať už jste OSVČ nebo máte svou společnost a zaměstnance. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci vedení účetnictví našim klientům poskytujeme.


Jaké otázky zazněly?


1. Pamatujete si svůj pohovor v CEGu?

2. Jak vypadá váš typický pracovní den? Jak byste ho popsali lidem, kteří účetnictví nerozumí?

3. Na které chvíle se do práce těšíte?

4. Jak vnímáte možnost se v CEG rozvíjet? Jak byste ohodnotili vzdělávání v rámci firmy?

5. Máte nějaký vtipný zážitek z práce, na který rádi vzpomínáte?

6. Co byste chtěli na práci v CEG chtěli změnit? Kde je prostor pro zlepšení?


08. 02. 2023

bottom of page