Naši lidé: Veronica Cusnir - senior účetní I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Naši lidé: Veronica Cusnir - senior účetní

Aktualizováno: 24. 7. 2023


1. Jak jste se dostala k práci účetní?


O účetnictví jsem se dozvěděla od své matky. Moc ráda jsem jí pomáhala každý měsíc s výpočty. Po ukončení 9. třídy jsem si musela vybrat střední školu. Humanitní profil mě necharakterizoval, pedagogika neuspěla, protože jsem neměla ráda kreslení. Zůstal tedy pouze ekonomický profil. Měla jsem skvělé učitele, díky kterým jsem se zamilovala do čísel a ekonomie, a ještě více se mi začal tento obor líbit.


Na vysoké škole, kde jsem studovala tento obor více do hloubky jsem si uvědomila, že za nic na světě bych nevykonávala jinou profesi než účetnictví. Často nastávaly těžké situace a dostávala jsem se do mlhy, ale po každé těžší práci, kterou úspěšně vyřeším, mám pocit, jako kdy bych objevila Ameriku. Je to fantastický pocit! Jsem na sebe hrdá a jsem rada za to, že mým snem bylo se stát účetní a podařilo se mi to.


2. Co je vaší motivací v tomto oboru?


„Kariérní růst“. Vždycky jsem se ráda vzdělávala. Účetnictví je obor, ve kterém musíte pořád sledovat změny v zákonech, číst, být informován, logicky přemýšlet, a učinit adekvátní rozhodnutí, to mě na tom nejvíc baví. Baví mě také to, že nikdy nezůstaneš na začátku cesty, ale pořád jdeš vpřed.


3. Jaký byl pocit vyhrát Skokana CEG?


V momentě vyhlášení mého jména se ve mně odehrávalo něco, co se nedá popsat slovy. Tento úspěch mě posílil, pochopila jsem, že pokud chcete v životě udělat změnu, musíte začít u sebe. Tohle všechno jsem dokázala díky interním školením, které pro mě bylo velmi užitečné. Jsem vděčná paní Pelikánové a celému týmu CEG, že mě podporovali a vysvětlili vždycky, když bylo potřeba.


4. Co vás baví na práci v CEG?


Práce v CEG je přesně ta práce, o které jsem snila. Vždy jsem si přála pracovat pro různé typy firem. Každá společnost má totiž jinou aktivitu a jinou problematiku, ke každé firmě se musí přistupovat individuálně a tím získáš zkušenosti a můžeš se rozvíjet v oboru účetnictví.


5. Čeho si nejvíce vážíte na spolupráci s našimi klienty?


Na spolupráci s našimi klienty si velmi vážím každého pracovního vztahu, vzájemné komunikaci a důvěry. Také toho, že dokážeme vyřešit jakýkoli problém, který se může v různých situacích vyskytnout.


Přidejte se k našemu týmu odborníků a skvělých lidí, kteří si kladou za cíl se stále vzdělávat a dbát na svůj osobní rozvoj. Projděte si vaše možnosti u nás a získejte práci, která není jen o číslech!


11.2.2022

bottom of page