Mysl a podnikání: Překonávání bariér na cestě k úspěchu I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast SníDANĚ s Šárkou: Mysl a podnikání: Překonávání bariér na cestě k úspěchu

Aktualizováno: 17. 7. 2023

V dnešním dílu podcastu se potkáme s MUDr. Martinem Kalendou, odborníkem na rozvoj podnikání a majitelem ImageLab. Společně probereme významné bloky, které nás brzdí na cestě k úspěchu, a jak se s nimi vypořádat. Dále se zaměříme na to, jak správné rozdělení rolí ve středním managementu může vylepšit výstupy a rozvoj firmy. Připojte se k nám a získejte cenné rady a inspiraci pro rozvoj vašeho podnikání i osobního života.


V tomto dílu podcastu se Šárka zaměřuje na jarní oživení a rozvoj podnikání. Společně s Martinem Kalendou, business mentorem a majitelem ImageLab, proberou, jak se lidé a podniky mohou rozvíjet a otevírat novým příležitostem.


Martin Kalenda, který má zkušenosti s výzkumem lidské mysli, sdílí své názory na největší bloky, které nás dělí od spokojenosti a úspěchu. Dále se zabývají tím, v jaké fázi vývoje firmy nejčastěji využívají různých rozvojových programů a jak se majitelé firem potýkají s hlediska rozvoje.


V podcastu se také dozvíte, proč je důležité definovat firemní hodnoty a jak může správné rozdělení rolí ve středním managementu zlepšit kvalitu výstupů a rozvoj firmy. Martin Kalenda navíc sdílí, který projekt s klienty na rozvoji jejich firmy ho zatím bavil nejvíce.


Poslechněte si tento inspirující díl, abyste získali nápady, jak pracovat na svém podnikání, osobním rozvoji, rodině nebo koníčcích. Šárka a Martin vám nabídnou cenné rady a úvahy, které vám pomohou nastartovat jaro plné energie a nových možností.


Podcast si můžete poslechnout zde:




Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová


Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků nejen v médiích a v televizi. Vede naše oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou také pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Vést účetnictví, je pro firmy a řadu podnikatelů zákonná povinnost. Pro náš tým odborníků je to ovšem každodenní práce a zároveň koníček. Jsme připraveni pomoci i Vám, ať už jste OSVČ nebo máte svou společnost a zaměstnance. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci vedení účetnictví našim klientům poskytujeme.


Jaké otázky zazněly?


1. Už jako lékař jsi začal zkoumat lidskou mysl. Co je největší blok v lidské mysli, který nás dělí od spokojenosti/úspěchu…?

2. V jaké fázi svého vývoje firmy nejčastěji využívají nejrůznějších rozvojových programů, které pro ně s tvými kolegy vytváříte?

3. S čím se obecně nejvíce perou majitelé firem z hlediska rozvoje?

4. Ve spolupráci s tebou jsme v CEG našli naše firemní hodnoty. Proč je tak důležité si je definovat?

5. Pomáhal jsi mi s nastavením práce se středním managementem. Jak se může zlepšit kvalita výstupů a rozvoj firmy právě správným rozdělením rolí?

6. Který projekt s klienty na rozvoji jejich firmy tě zatím bavil nejvíce?


10. 05. 2023


bottom of page