Novinky v účetnictví a daních neziskovek 2024 | CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast SníDANĚ s Šárkou: Novinky v účetnictví a daních neziskovek 2024

Věděli jste, že prvním klientem CEG před 12 lety byla velká mezinárodní neziskovka? Tématu neziskovek se věnujeme dlouhodobě a legislativu máme pod drobnohledem, a proto nás žádná změna nezaskočí.

Hostem dnešní epizody SníDANĚ s Šárkou je Anna Pelikánová, lektorka semináře Účetnictví a daně pro nestátní neziskovky a autorka odborných publikací. Jaké změny obsahuje chystaná novela zákona o účetnictví? A může se účetní s firemní klientelou vrhnout na neziskovky?




Podcast si můžete poslechnout zde:




Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová


Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků v médiích. Vede oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu, a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Vést účetnictví je pro firmy a řadu podnikatelů zákonná povinnost. Pro náš tým odborníků je to ovšem každodenní práce a zároveň koníček. Jsme připraveni pomoci i Vám, ať už jste OSVČ, nebo máte svou společnost a zaměstnance. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci vedení účetnictví svým klientům poskytujeme.


Jaká témata zazněla?


  1. Neziskové organizace

  2. Účetnictví neziskovek

  3. Nestátní neziskové organizace

  4. Novela zákona o účetnictví


24. 4. 2024

bottom of page