Podcast: Využijte výhody, které stát poskytne I CEG
top of page
  • Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast: Využijte všech výhod, které vám stát poskytne

Aktualizováno: 25. 7. 2023

Zajímá vás, jakým způsobem si poradit z hlediska účetnictví ve firmě? Jak a kde řešit podporu, kterou stát nabízí? Jak si ulevit od platby daně z příjmů, pokud jste freelancer? 


Šárka je spolumajitelkou rodinné účetní a daňové firmy Connect Economic Group. A protože se snaží přibližovat svět účetnictví a daní běžným podnikatelům a manažerům, tak má teď mnoho práce. Především s tím, že odpovídá na dotazy všech lidí, kteří nějak ve své firmě řeší aktuální situaci. 


Víte, jak to udělat, aby vás lidé zbožňovali? Aby vás obhajovali u známých a posílali k vám sami od sebe další a další zákazníky? Potřebujete mít značku, kterou milují. Buďte malým Applem ve svém oboru. V dnešní době na to máte. Podcast Buduj značku vám v této cestě pomáhá. Vychází každé úterý a moderuje ho majitel digitální agentury Events and production Petr Schwank.


Podcast se Šárkou si poslechněte zde:


Jsme tým odborníků, kteří Vám pomáhají s vedením účetnictví, daňovým poradenstvím, zpracováním mezd, personalistiky a se spoustou dalších záležitostí, které se týkají Vašeho podnikání. Podívejte se na další informace a služby, které pro podnikatele, firmy i neziskovky poskytujeme.


Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek!


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová

Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Ing. Šárka Pelikánová je majitelkou účetní a daňové kanceláře Connect Economic Group s.r.o. Již více než 7 let poskytuje profesionální služby více než 200 klientům. Vzdělává podnikatelskou komunitu v rámci svého semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele.


Každý podnikatel čas od času potřebuje poradit v oblasti daní. Náš daňový tým je tvořen odborníky, kteří se v této oblasti neustále vzdělávají a jsou zároveň velmi lidští, tudíž dokážou všechny Vaše otázky zodpovědět velmi srozumitelně. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci daňového poradenství našim klientům poskytujeme.


11. 08. 2020


bottom of page