Co vědět, chcete-li zaměstnávat osoby s postižením I CEG
top of page
  • Obrázek autoraFilip Krejčí

Pro měšec.cz jsme napsali: Na co se připravit, chcete-li zaměstnávat osoby se zdravotním postižením

Aktualizováno: 31. 7. 2023


Současní zaměstnavatelé čím dál více využívají možnosti čerpat příspěvek od Úřadu práce na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením na chráněném trhu práce.


Proces je sice administrativně náročný, nicméně umožňuje zaměstnavatelům získávat čtvrtletně zajímavý objem finančních prostředků, potvrzuje vedoucí mzdového oddělení Connect Economic Group s.r.o. Filip Krejčí.


Celý článek si přečtěte zde:


Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


Mzdy, personalistika a povinné odvody se pořád mění. Náš mzdový tým neustále sleduje aktuální vývoj legislativy a je připraven Vám poradit s každou Vaší otázkou, případně Vám rádi zpracujeme Vaše mzdy. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci mzdového účetnictví našim klientům poskytujeme.


O autorovi:

Ing. Filip Krejčí

Filip má více než 10letou praxi z vedení finančního a mzdového účetnictví obchodních korporací. Má zkušenosti s finančním řízením firem a vedením účetních týmů. Své znalosti a dlouholeté zkušenosti předává jako uznávaný lektor prostřednictvím odborných kurzů a seminářů dalším profesionálům v oblastech účetnictví, daní a mezd. Vedení účetnictví v jeho podání je profesionální a pochopitelné pro všechny.


01. 07. 2019


bottom of page