Naši lidé: Monika Serpionovová - senior účetní I CEG
top of page

Naši lidé: Monika Serpionovová - senior účetní

Aktualizováno: 24. 7. 2023


1. Jaký pocit jste si odnesla, když jste dostala ocenění v rámci Skokana CEG?


Byla jsem mile překvapena. Byla jsem ráda, že si někdo všimnul, že se snažím svou práci dělat, jak nejlépe umím.


2. Co Vás baví na práci v CEGu?


Baví mě, že jsme tu parta fajn lidiček. Že spolu můžeme řešit nejen odborné věci týkající se účetnictví, ale že se dokážeme také navzájem podpořit v soukromém životě. Baví mě zpracovávat klienty, kteří jsou fajn a příjemně se s nimi komunikuje.


3. V čem se podle Vás odlišuje CEG od ostatních firem?


Liší se v přístupu ke klientům. Vždy se snažíme klientovi vyhovět nebo ho nasměrovat, tak a tam, aby to pro něj bylo co nejlepší. Sešla se tu parta prima lidí, kteří spolu dobře vycházejí.


4. Jak jste se vůbec dostala k tomuto oboru?


Před narozením mé dcery jsme se přestěhovali na venkov do Západních Čech.

A právě tady jsem dostala nabídku pracovat jako účetní. Nejdříve jsem pracovala jako účetní a po 3 letech jsem dostala nabídku pracovat jako hlavní účetní. Od té doby pracuji jako účetní a účetnictví je nejen mojí prací, ale také mým koníčkem.


5. Co je Vaší největší motivací?


Mou největší motivací je při této práci, když se mi podaří dát do pořádku účetnictví nějaké firmy. Samozřejmě také pokud mě někdo pochválí nebo je s mojí prací spokojená šéfová a taky klient.

Přidejte se k našemu týmu odborníků a skvělých lidiček, kteří si kladou za cíl se stále vzdělávat a dbát na svůj osobní rozvoj. Investujte do sebe a získejte práci, která není jen o číslech!

02. 03. 2022



bottom of page